Het Repair Café Bussum gaat weer open!

Vanaf voorjaar 2020 kon er geen Repair Café georganiseerd worden vanwege Covid-19. Na maanden met vele zieken, het risico van besmetting, een samenleving die lamgelegd werd, maar nu gelukkig goedwerkende vaccins, komen activiteiten voorzichtig weer op gang.

Vanaf zaterdag 25 september mogen Repair Cafés in Nederland weer open. Repair Café Bussum kan, na de beperkingen van de lockdown, zijn deuren weer openen.
In de basisregels van de persconferentie van 2 november staat weer het advies: houd de afstand van anderhalve meter aan. Dus geldt dat ook in het Repair Café Bussum. Kijk ook op: maatregelen van de overheid van 2 november jl.

We vinden het echter belangrijk dat we een Covid-19-veilig Repair Café hebben, zowel voor vrijwilligers als voor onze bezoekers. Daarom vragen we van u bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs. Dat kan een QR code op papier of op smartphone zijn, een vaccinatieaantekening in het gele boekje of een negatieve uitslag van een test (niet ouder dan 24 uur).
Helaas kunnen we zonder dit bewijs op dit moment niets voor u doen.

Het inschrijven gaat als vanouds, de werkplekken in de benedenzaal zijn ruimer opgezet en we hebben een looproute vanaf de voordeur via de hal naar de zaal. De uitgang is de deur achter in de zaal rechts.
Er mag ook een maximum aantal mensen in de benedenzaal. Dit wordt bij de ingang aangegeven.

Wilt u samen met ons deze Covid-19 regels volgen?
We helpen u graag in ons eerstvolgende Repair Café in het Denksport Centrum Bussum aan de Nieuwe Englaan 6.

Als vanouds is dit op de tweede zaterdag in de maand.
We starten op 13 november a.s. van 10:00 tot 13:00uur
(de registratie van reparaties sluit om 12:00uur).